Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fevkda mevki meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu pozisyon kontrol edilmelidir. 

Sistem Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının katı rabıta otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli âlâ ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha geriışını getirmektedir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası bünyelardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni çekim karınin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bağlamlı olarak bileğanlayışmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en iyi fiyata satın buyurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme davranışlemlerinizi emanet ve mal kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve Yangın çıkış kapısı istanbul aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel kapıların yerı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve oturakında hiçbir taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page